Asbest
Saneren

Het onderdeel van het totale proces waar het eigenlijk allemaal om draait. Lees hieronder hoe wij ons onderscheiden op dit gebied.

Interesse in een offerte?
Regel het direct online!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om u zorgeloos door het proces van asbest saneren te leiden? Dan bent u bij Velpro Asbestsanering aan het juiste adres. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers vanaf het begin tot aan het einde van het proces.

Deze werkzaamheden verrichten wij voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Hierbinnen zijn wij gespecialiseerd in de agrarische sector, maar zijn wij ook hierbuiten veel werkzaam. Bekijk onze projectenpagina om te zien hoe wij onze opdrachtgevers in het verleden van dienst zijn geweest.

Kosten asbest verwijderen

Wilt u zo snel mogelijk een eerst indicatie van de kosten van asbest verwijderen in uw geval? Vul dan onze kostencalculator in. Hiermee kunt u eenvoudig en snel een eerste indicatie ontvangen van de kosten.

Laat uw asbest ten aller tijde saneren door professionals. Een indicatie van de professionaliteit van een asbestsaneringsbedrijf is het certificaat waar de saneerder over dient te beschikken. Velpro Asbestsanering is een bedrijf dat beschikt over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Daarnaast zijn al onze werknemers VCA gecertificeerd. Mede hierdoor bent u verzekerd van het feit dat de sanering op een veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd zal worden. Verder wordt het afval bij Velpro uiteraard op een duurzame manier gestort en verwerkt.

Overig sloopwerk in combinatie met asbest saneren

Naast de asbestsanering zijn we bij Velpro Asbestsanering ook direct in staat overig sloopwerk te verrichten. Wij zijn niet alleen in staat uw dak te slopen, maar kunnen uw volledige schuur, loods, etc. afbreken.

Daarnaast kunnen we uw dakplaten ook direct vervangen met nieuwe golf- of dakplaten. Neemt u contact met ons op om de exacte mogelijkheden te bespreken.

Heeft u overige vragen? Neemt u ook in dat geval contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail.