Dakplaten
laten aanleggen

Na de asbestsanering kunnen wij u ook voorzien van een gloednieuw dak. Wij verzorgen zo u wilt de aanleg van nieuwe dakplaten.

Interesse in een offerte?
Regel het direct online!

Wilt u uw dak met daarin asbesthoudende materialen direct laten vervangen? Ook dit is mogelijk bij Velpro Asbestsanering.
Nieuwe dakplaten laten aanleggen door Velpro is een uitstekende keuze wanneer u uw asbesthoudende dak wilt laten renoveren. Bij Velpro zijn we ervaren met de aanleg van een grote variëteit aan dakplaten.

Geïsoleerde en/of transparante dakplaten laten aanleggen

Wij van Velpro Asbestsanering houden tijdens de asbestsanering uiteraard rekening met het milieu. Mede om deze reden zijn al onze werknemers VCA gecertificeerd. Verder zorgen we natuurlijk voor een zo schoon mogelijke afvalverwerking.
Wilt u ook voor duurzaam gaan met uw nieuwe dak? Kies dan voor geïsoleerde dakplaten. Hiermee bent u niet alleen milieuvriendelijk bezig, maar kunt u ook nog eens besparing op uw gas- en/of energierekening.

Heeft u graag wat meer licht in uw schuur of bedrijfspand? Dan zijn transparante dakplaten echt iets voor u. Naast dat deze platen voor een hoge lichtopbrengst zorgen, trekken ze ook nog eens minder warmte aan.
Onze medewerkers zijn ook met de montage van dit type dakplaten zeer ervaren. Bekijk onze projectenpagina om te zien hoe wij onze opdrachtgevers in het verleden al van dienst zijn geweest.

Asbestsanering van begin tot eind

 Bij Velpro Asbestsanering ontzorgen we graag onze opdrachtgevers van het volledige proces. We zijn er voor u van het begin van het proces tot het einde, vanaf het eerste inventarisatierapport tot aan de uiteindelijke sanering en sloop. Zo u wilt leggen we zelfs een nieuw dak voor u aan. Hierdoor hoeft u zich hier totaal niet druk over te maken, maar zorgen onze professionals ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Bent u benieuwd wat asbestsanering in uw geval kost? Maak dan gebruik van onze calculator om eenvoudig en snel een eerste indicatie te ontvangen.

Heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon, of vul het contactformulier in.