Asbest vergunning
aanvragen

Uiteraard is er een vergunning vereist voor het saneren van asbest. Deze vergunning moet aangevraagd worden bij de gemeente. Wij van Velpro Asbestsanering kunnen u hierin bijstaan.

Interesse in een offerte?
Regel het direct online!

Wilt u een asbest vergunning aanvragen, en dit laten verzorgen door professionals? Bij Velpro Asbestsanering ontzorgen wij u volledig in het proces van asbestsanering. Het aanvragen van een vergunning is uiteraard onderdeel van dit proces. Wij zorgen ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Bent u benieuwd naar de kosten van asbestsanering in uw geval? Vul dan eenvoudig en snel onze online calculator in, die direct een prijs voor u berekent.

Eenvoudig een asbest vergunning aanvragen

Nadat u een inventarisatierapport op heeft laten stellen, kan er een vergunning worden aangevraagd bij uw gemeente. Behalve het inventarisatierapport wil de gemeente in de meeste gevallen een plan zien om het asbestverwijderingsproces op een veilig manier te laten verlopen. Een van de vereisten is dat het asbest wordt verwijderd door een bedrijf dat beschikt over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Bij Velpro Asbestsanering beschikken we uiteraard over dit certificaat.

Zoals hierboven wordt beschreven zijn er nogal een aantal stappen die moeten worden doorlopen, voordat u een vergunning aan kunt vragen. Wij van Velpro Asbestsanering verzorgen dit complete proces, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij zorgen voor een inventarisatierapport en stellen vervolgens het asbestverwijderingsplan op.

Asbest verwijderen voor bedrijven

Wij van Velpro Asbestsanering werken voor zowel de zakelijke als particuliere sector. Verder zijn we erg breed inzetbaar. We verrichten onze werkzaamheden in de agrarische sector, maar er ook voor andere zakelijke partners. Bekijk onze projectenpagina om te zien hoe wij onze opdrachtgevers in het verleden al van dienst zijn geweest.

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.
Wilt u bij ons op locatie langskomen voor een goed gesprek? Dit kan uiteraard, maar gelieve eerst contact op te nemen voor een afspraak.