Over
Velpro asbestsanering

Kom meer te weten over onze werkwijze. Wij ontzorgen u van begin tot eind. 

Vragen?
Neem direct contact met ons op!

Onze werkzaamheden

Bij Velpro Asbestsanering zijn we gespecialiseerd in het verantwoord en veilig verwijderen van uw asbest voor zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgevers.
We saneren asbest zowel binnen als buiten. Hierin zijn we voornamelijk werkzaam in de agrarische sector, maar we verrichten onze werkzaamheden ook in opdracht van andere sectoren.

Verder beschikken we bij Velpro Asbestsanering uiteraard over de juiste certificaten om het proces van asbestsanering veilig en verantwoord te laten verlopen. Wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering.

Totaalpakket asbestsanering

Bij Velpro Asbestsanering ontzorgen we u graag van begin tot eind. We bieden u dan ook graag een totaalpakket aan.

Dit totaalpakket bestaat grofweg uit vier fasen. Het begint met een inventarisatierapport, wat wordt vervolgd met de aanvraag van een vergunning, de asbestsanering zelf en tot slot de aanleg van nieuwe dakbeplating. Eventueel kunnen we in combinatie met de asbestsanering ook nog sloopwerkzaamheden voor u verrichten.

Onze medewerkers zijn verder VCA gecertificeerd, waardoor wij op een bewuste en veilige manier uw asbest kunnen verwijderen. Uiteraard zal al het afval op een zo duurzaam mogelijke manier verwerkt en gestort worden.

Vul de calculator in of neem contact op

Bent u benieuwd wat de prijs van asbestsanering in uw geval is? Vul dan eenvoudig en snel de calculator in op onze website. Zo krijgt u binnen enkele minuten een eerste indicatie van de kosten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefoon.