Kosten asbest verwijderen

Snel en eenvoudig de kosten asbest verwijderen berekenen? Bij Velpro Asbestsanering maken we gebruik van een kostencalculator die u een eerste indicatie kan geven van de prijs. Heeft u na het invullen van de calculator nog vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse in een offerte?
Regel het direct online!

Calculator

 

Is het een daksanering of binnensanering?
Golfplaten, leien of dakbeschot
Is het pand rondom bereikbaar?
Lengte van het dak in (hele) meters
Breedte van het dak in (hele) meters
Is er een inventarisatierapport asbest aanwezig?
Plaat, buis of anders
Lengte van het materiaal in (hele) meters
Breedte van het materiaal in (hele) meters
Moet er gesloopt worden?
Is er een inventarisatierapport asbest aanwezig?
Totaalbedrag€ 


  Asbestsanering van begin tot eind

  Velpro Asbestsanering staat u bij in het volledige proces van asbestsanering. Dit doen we middels ons totaalpakket asbestsanering.
  We stellen om te beginnen een inventarisatierapport op. In dit rapport wordt duidelijk vermeld waar het asbest zich bevindt en om hoeveel asbest het gaat. Daarnaast zijn er verschillende typen asbest, ook deze worden beschreven in het inventarisatierapport.
  Vervolgens moet er een vergunning aangevraagd worden voor het verwijderen van asbest bij uw gemeente. Het inventarisatierapport is hierin erg belangrijk. Ook de aanvraag van een vergunning kunnen wij voor u verzorgen.

  Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen, gaan we over op het verwijderen van het asbest. Onze VCA gecertificeerde werknemers gaan veilig en efficiënt te werk. Zo streven we ernaar de asbestsanering zo snel mogelijk uit te voeren, terwijl veiligheid voorop blijft.
  Tenslotte kunnen we zo u wilt ook direct nieuwe dakplaten aanleggen. Deze dakplaten zijn er in allerlei soorten en maten. Wilt u geïsoleerde dakplaten om geld te besparen op uw energierekening, of transparante platen voor meer zonlicht? Bij Velpro Asbestsanering monteren we ze allemaal.

  Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze projectenpagina om te zien welke projecten wij in het verleden hebben afgerond.

  Bereken de kosten asbest verwijderen

  Bovenaan deze pagina vindt u een calculator. Deze kunt u eenvoudig binnen enkele minuten invullen. Hierna ontvangt u direct een eerste indicatie van de kosten in uw geval.
  Deze kosten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal vierkante meters asbest dat uw wilt laten verwijderen. Daarnaast zijn onder andere de bereikbaarheid van het pand en het type asbest belangrijk voor de uiteindelijke prijs.

  Heeft u na het invullen van de calculator nog vragen? Neem dan contact met ons per mail of telefoon, of vul het contactformulier in.